Letni horoskop

Published: 29.08.2013
Kot po navadi ne moremo napovedati kaj točno nam bo sledeče leto prineslo novega in na kaj moramo biti še posebej pozorni. Zaradi tega pa si lahko vsaj približno zamislimo kako bo slednje potekalo, če pogledamo Letni horoskop 2013, ki nam tako kot vsako leto razkriva manjše napotke in napovedi. Če slednje držijo bomo sicer zvedeli šele naslednje leto, vseeno pa ste lepo vabljeni k nadaljnjem branju, kjer se vam razkriva horoskop za 2013!Oven jasno kaže na to, da se bodo morali pripadniki tega zodiaka v sledečem letu še posebej posvečati sočloveku, saj bodo z energijo na precej nizkem nivoju, kar pa lahko pripelje do marsikaterih sporov v družbi.
Bik -   Pri horoskopu za ljudi, ki so rojeni v zodiaku Bika je stvar v letu 2013 kar precej preprosta. Bik namreč kaže na to, da bo sledeče leto slednjim še kako naklonjeno in da bodo vedno polni zdravja in veselja.
Dvojčka  Dvojčka bosta v letu 2013 predvsem izstopala po tem, da bodo ljudje rojeni pod tem zodiaku kar precej čustveni. Dvojčka namreč narekuje precej burno ljubezensko življenje ter razne spremembe v družbi.
Rak Če ste rojeni v znamenju Raka ste lahko v tem letu pripravljeni na razne spremembe pri vašem poslovnem življenju. Rak sicer narekuje spremembe v dobrem smislu besede, bodite pa pozorni, da se situacija ne obrne!
Lev  Kot Lev boste v letu 2013 hoteli predvsem veliko pozornosti, kot se za kralja živali seveda tudi spodobi. Lev poleg tega narekuje tudi manjše spremembe v ljubezenskem življenju.
Devica v slednjem letu napoveduje predvsem umirjeno ljubezensko življenje in nekaj rahlih sprememb v poslovnih smereh. Pazite morda le na svoje zdravje, ki bi vam znalo v letu 2013 kar precej nihati.
Tehtnica Tehtnica je eden izmed tistih zodiakov, ki je v tem letu tako rekoč najbolj podobno prejšnjemu letu. Tehtnica bo namreč tudi v tem letu zelo umirjen na vseh področjih in tako ne bo večjih sprememb ne v privatnem, kot seveda tudi poslovnem življenju.
Škorpijon Za ljudi rojene v zodiaku Škorpijona pa bi znalo biti leto ki prihaja kar precej zanimivo. Škorpijon napreč napoveduje izrazite spremembe na vseh področjih, kar pomeni da se lahko zadeve od lani tudi čisto spreobrnejo.
Strelec Strelci bodo kot vedno tudi v tem letu ostali bolj kot ne nespremenjeni. Strelec namreč napoveduje preobrat zgolj v ljubezenskem življenju kjer boste lahko opazili rahla nihanja.
Kozorog Ljudje rojeni v zodiaku Kozoroga pa bodo letos kot ponavadi deležni kar nekaj sprememb. Kozorog namreč narekuje kar precejšne spremembe v privatnem življenju, zatorej poskrbite, da bodo spremembe dobre in seveda ne slabe!
Vodnar  Vodnar v tem letu ne prinaša nič kaj preveč novega in drugačnega. Vodnar namreč narekuje oziroma napoveduje zgolj manjše spremembe na poslovnem področju, kjer utegnete celo bistveno napredovati.
Ribi Ljudje, ki so rojeni v zodiaku Ribi pa bodo prav gotovo začutili spremembe na obeh področjih. Ribi namreč napoveduje spremembe tako v privatnem kot tudi poslovnem življenju, sicer bodo v večini spremembe manjše, lahko pa se zgodi da muha zraste v slona.
Ads
Sorodni članki
Komentarji
« Nazaj