Mesečni horoskop

Published: 29.08.2013
Začetek leta vedno prinaša nekaj novega, nekaj nepričakovanega, zaradi česar je še toliko bolj pomembno, da si ogledate mesečni horoskop 2013, ki vam bo lahko razkril razne skrivnosti. Zatorej le veselo branje tega, spodaj navedenega mesečnega horoskopa, ki med drugim v povprečju napoveduje kar prijeten mesec, polen smeha in veselja!


 
Oven

Oven - mesečni horoskop  2013

Ta mesec prinaša kar nekaj novosti za ovna. Mesečni horoskop namreč napoveduje predvsem velike spremembe pri vašem počutju, kar pa je lahko mišljeno tako v dobrem, kot tudi v slabem smislu, odvisno od vas samih!

Bik

Bik - mesečni horoskop 2013

Bik bo novo leto pričel predvsem zelo sproščeno in z velikim užitkom, horoskop namreč napoveduje veliko smeha, sprostitve in druženja, kar bo vplivalo na vaše zelo dobro in razigrano počutje.

Dvojčka

Dvojčka - mesečni horoskop 2013

Za dvojčke pa bo ta mesec to leto malo drugačen. Horoskop namreč napoveduje spremembe v odnosu s partnerjem, ki niso nujno dobre, zato bodite na svoje razmerje in nihanje v njem še posebej pozorni.

Rak

Rak - mesečni horoskop 2013

Raki, kot vedno zelo mirni in spokojni ne bodo v tem mesecu deležni ničesar novega. Mesečni horoskop namreč napoveduje mesec, ki bo skoraj identičen prejšnjemu. Uživajte v tem!

Lev

Lev - mesečni horoskop 2013

Levi, kralji vseh živali pa bodo leto začeli kar precej burno in natrpano. Za ta zodiak namreč horoskop poveduje možen napredek na delavnem mestu, za katerega se boste morali seveda kar potruditi.

Devica

Devica - mesečni horoskop 2013

Prav tako kot Raki, pa bodo tudi Device preživele mesec v miru in spokoju. Device so namreč že po naravi bolj mirna bitja, kakor pa napoveduje horoskop tudi v tem letu ne bodo deležne večjih sprememb.

Tehtnica

Tehtnica - mesečni horoskop 2013

Mesečni horoskop za tehtnice napoveduje dober in prijeten začetek leta, katerega bodo zaznamovali trenutki sreče in spokoja, katerega boste deležni skupaj z najbližjimi.

Škorpijon

Škorpijon - mesečni horoskop 2013

Škorpijoni se bodo morali še bolj zavzeto gnati za svoje cilje, saj mesečni horoskop napoveduje obilo priložnosti in ponudb, katere morate zagrabiti z vsem kar imate!

Strelec

Strelec - mesečni horoskop 2013

Strelci so seveda močan zodiak, kateremu seveda sledi tudi močan začetek leta. Mesečni horoskop tako napoveduje obilico preizkušenj in morda težav katere boste morali preskočiti, a le pogumno, morda bo trud poplačan!

Kozorog

Kozorog - mesečni horoskop 2013

Kozorog pa bo v letošnjem januarju deležen korenitih sprememb na področju partnerstva oziroma ljubezni. Ker horoskop napoveduje predvsem dobre spremembe pa naj vas nebo strah, temveč poskušajte vse še podkrepiti z dodatno ljubeznijo do partnerja!

Vodnar

Vodnar - mesečni horoskop 2013

Vodnar bo za razliko od lanskega leta ta mesec preživel precej mirno. Horoskop namreč napoveduje miren začetek leta, katerega bo spremljala ljubezen in veselje!

Riba

Ribi - mesečni horoskop 2013

Ribi se ta mesec prav tako pridružujejo vsem drugim zodiakom in tako bodo tudi tej doživeli miren mesec. Mesečni horoskop namreč napoveduje umirjeno in prijetno leto, polno smeha in medsebojnega povezovanja.

Ads
Sorodni članki
Komentarji
« Nazaj